Tamara van der Wagen

Goedendag, wat leuk dat je op mijn website kijkt! Ik ben Tamara van der Wagen, 34 jaar oud en woonachtig in Baarn samen met mijn Mechelse Herder Wolf. In mijn vrije tijd train ik graag behendigheid, vind je mij in het bos, op de sup of op de camping. 

Mijn liefde voor honden begon al op jonge leeftijd, opgroeiend tussen de Bouviers en Mechelse Herders thuis. Al snel was ik te vinden op de hondenschool met mijn ouders en duurde het niet lang voor ik zelf met de honden op het veld stond en begon met lesgeven. 

Van mijn hobby mijn werk maken was een ongeplande wending in mijn leven. Na de middelbare school ging ik in Amsterdam studeren en in 2012 ben ik afgestudeerd als Bedrijfseconoom. Tijdens een korte carrière in het bankwezen kwam ik er achter dat mijn passie daar niet lag. Het roer ging om en in februari 2013 startte ik als Instructeur Puppy- en Pleeggezinnenzorg bij KNGF Geleidehonden. Daar begeleid ik nu ruim 11 jaar vrijwilligersgezinnen met de opvoeding, socialisatie en training van aspirant geleidehonden. 

Na alle lieve aanmoedigingen van familie en vrienden om voor mijzelf te beginnen, is 'Mijn puppy en ik' opgericht. Ik kom je graag helpen met de opvoeding, socialisatie en training van jouw pup of jonge hond. De lessen zijn altijd één op één, aan huis of op een door jou gewenste locatie. Zo is het mogelijk om volledig maatwerk aan te bieden voor jullie specifieke situatie en wensen. Tot slot ben ik gecertificeerd Hersenwerkbegeleider voor honden en leer ik je graag hoe je zelf aan de slag kunt met hersenwerk voor jouw hond. E-mailen
Instagram